Obavijest

Obavijest roditeljima učenika šestoga razreda (e- Dnevnik)

 

Poštovani roditelji,

Obavještavamo Vas da je Vaše dijete dobilo obrazac „Zubna putovnica“koji je potreban za pregled kod doktora dentalne medicine.

Molimo Vas da svoje dijete odvedete na pregled prilikom kojeg će doktor dentalne medicine Vašeg djeteta ispuniti obrazac. Tijekom pregleda će se utvrditi koliko zdravih, odnosno nezdravih zubi ima Vaše dijete, napravit će se preventivni postupak, ukoliko je moguće, započet će se s popravkom zubi te dati termin za sljedeći posjet.

Ispunjeni obrazac Vaše će dijete donijeti nadležnome školskom liječniku.

Kako bi usna šupljina i zubi ostali što duže zdravi, potrebno je odlaziti redovito na preglede doktoru dentalne medicine, svakodnevno četkati zube i izbjegavati prekomjerno uzimanje slatkiša i gaziranih pića.

Detaljnije informacije o samom pregledu te izboru doktora dentalne medicine možete dobiti putem kontakt broja koji se nalazi na obrascu „Zubna putovnica“.

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi