Obavijest

Dragi naši budući srednjoškolci i srednjoškolke,

u srijedu 22.7.2020. završavaju prijave obrazovnih programa. Prije toga, molimo vas da dodatno provjerite listu prioriteta. Nakon toga počinje ispis prijavnica. Prijavnicom potvrđujete svoju listu prioriteta. Kad ju dostavite školi, vaša prijava je važeća. Učenici koji ne dostave prijavnicu, brišu se s upisne liste.

Prijavnicu dostavljate nama u osnovnu školu.

 

Prijavnicu potpisuje učenik/ca i roditelj. Prijavnice ćete od srijede moći ispisati sa svog sučelja na www.upisi.hr ili nam se javite i ispisat ćemo je u školi (pedagoginja ili razrednica). Prijavnicu možete dostaviti osobno u školu od 22. do 24.7.2020. od 8 do 12:30 sati ili elektronički (na e-mail ili broj mobitela razrednice/pedagoginje).

Krajnji rok za zaprimanje prijavnica je u petak 24.7.2020.

 

U subotu 25.7.2020. objavit će se konačne ljestvice poretka.

 

Upisnicu, zajedno s ostalom dokumentacijom za upis, dostavljate u srednju školu koju ste upisali. Upisnica će biti dostupna na www.upisi.hr na kartici “Moj odabir”.

Dokumente koji su potrebni za upis, kao i točne informacije o datumu i načinu dostave istih, možete potražiti na web stranicama škole koju ste upisali ili na www.upisi.hr – kartica “Obrazovni programi” – nakon što pronađete željeni smjer u željenoj srednjoj školi – kliknete na DETALJI.

Sretno svima!

Lp iz škole 🙂

 

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi