Obavijest

Nova školska godina – novosti u školi

 

Počela je nova školska godina. Učionice su živnule, hodnici su progovorili, a u našoj školi dogodile su se i značajne promjene.

Krajem prošloga tjedna završeni su radovi na katu škole, a naše je učenike predmetne nastave dočekao novi i u potpunosti preuređeni sanitarni čvor.

Iznenađenje je bilo veliko i neočekivano, razveselilo ih je, a moramo priznati da i nas raduju novi, suvremeni sanitarni čvorovi koji su sada dostupni svim učenicima (ove zime   obnovljen je i sanitarni čvor u prizemlju škole za učenike razredne nastave).

Jedna je učenica petoga razreda u svome sastavku na satu Hrvatskoga jezika napisala:

„Moja je škola velika, lijepa i nova.“

Takvu školu ne bismo imali bez razumijevanja onih koji su nam nesebično pomogli, a to su Krapinsko-zagorska županija, Grad Donja Stubica i ostali privatni poduzetnici našega područja.

Zahvaljujemo im se i sretni smo što naša škola ima takve prijatelje!

U sklopu projekta Za bezbrižan korak naših školaraca, koji je započet na proljeće ove godine u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom i Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske, obnovljeni su i parketi u nekoliko učionica razredne nastave, a radovi će se nastaviti pod učeničkim zimskim i proljetnim praznicima.

Još jednom HVALA svima koji su podržali naše projekte, pružili pomoć i shvatili od kolike je važnosti omogućiti našoj djeci siguran, ugodan i kvalitetan boravak u školi.

Bez pravih prijatelja to ne bismo postigli, stoga im  iskreno zahvaljujemo u ime svih naših učenika i djelatnika!

Ostatak fotografija pogledajte u našoj Fotogaleriji!

 

 

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi