Događanja

Pozdrav ljetu

 Još jedan kraj školske godine je iza nas. Bila je vesela, aktivna, puna događanja i uspjeha!

Školsku smo godinu završili priredbo m povodom Dana škole koja je nosila naziv Stvarno nestvarni svijet.  S nama su se družili dragi likovi iz animiranih filmova, svađali se Petar Pan, zla maćeha i vrlo moderna Snjeguljica, plesali Trolovi , a pjevale su se pjesme iz legendarnih animiranih filmova poput Ljepotice i zvijeri.

Naravno, sve je budnim okom pratio dobri stari profesor Baltazar!

Bila je to večer za pamćenje!

Nakon podjele svjedodžbi i završne sjednice Učiteljskoga vijeća, učitelji, stručni suradnici , naše vrijedne kuharice, spremačice i domar obilježili su završetak školske godine ugodnim druženjem u novoj  učionici na otvorenome iza školske zgrade. Zelene bujne krošnje pružale su hladovinu i najavile početak dugog ljeta, iako radovi u našoj školi nikada ne prestaju…

 

Ne zaboravimo!

I naši učitelji putuju. Ove godine posjetili su Karlovac.  Stari grad Dubovac  oduševio je svojom poviješću, a Aquatika bogatstvom slatkovodnih riba naših rijeka i jezera. Putovanje se završilo zajedničkim druženjem i slobodnim vremenom u Selcu.

Tako je završila i ova školska godina.

Uživajte u dugom toplom ljetu i vidimo se na jesen!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi