Događanja

Z beciklinom vu školu

 

U nedjelju 11. lipnja 2017. organizirano je svečano otvorenje parkirališta za bicikle ispred Osnovne škole Donja Stubica. Parkiralište je postavljeno inicijativom roditelja, a voditelj i organizator cijelog projekta, u ime roditelja, bio je gospodin Ivan Dolić.

Svečano otvorenje je osmišljeno u duhu biciklizma: biciklijadom kroz stubički kraj. Nedjeljno jutro obećavalo je izvrsno vrijeme, pogodno za bicikliranje. Okupljanje sudionika bilo je ispred škole u 9.00 h. Svi sudionici imali su priliku kod djelatnika prometne policije registrirati svoje bicikle, a većina je to i iskoristila. Prije samog početka uručene su zahvalnice donatorima.

Sudionike je pozdravio gradonačelnik grada Donja Stubica Nikola Gospočić  koji je također sudjelovao u biciklijadi.

Start je bio u 9.30 h.  Biciklistička ruta bila je OŠ Donja Stubica – šuma Dubrava (izvor) – Gornja Stubica – Donja Stubica (Ulica župana Vratislava).

U biciklijadi  je sudjelovalo  75 biciklista, od onih najmlađih koji su se vozili u sjedalicama, cijelih obitelji te  velika skupina školske djece.

Cilj ovoga projekta u potpunosti je ostvaren. OŠ Donja Stubica dobila je prva u županiji moderno parkiralište za bicikle.

Svakoga dana sve je više parkiranih bicikala ispred škole! Naša akcija se nastavlja na jesen novim projektima vezanim uz popularizaciju rekreacije i sporta!

                           Koordinator  projekta „Z beciklonom vu školu“  u ime OŠ Donja Stubica

                                                           Snježana  Štefek Borovčak, dipl. učiteljica

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi