Događanja

Prvašići u Muzeju krapinskih neandertalaca

 

U srijedu 26.travnja 2017. godine učenici prvih razreda posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca. Okupili smo se ispred škole i s učiteljicama uputili prema autobusu. Smjestili smo se u autobus i putovanje je počelo. Bilo je zanimljivo… Neki su razgovarali, neki su se smijali, a neki promatrali prirodu. Stigli smo u Krapinu i uputili se prema muzeju. Ispred muzeja morali smo čekati pa smo vrijeme iskoristili za igru.

Ušli smo u muzej. Posjet je počeo gledanjem filma, a zatim obilaskom muzeja. Pozorno smo pratili izlaganje vodiča. Vidjeli smo zanimljive predmete, iako su nam najzanimljiviji bili oni koje smo mogli dirati. Hodanje po ledu koji puca? Pravi doživljaj!

Šetnja muzejom je završila i opet smo se našli ispred muzeja. Uzeli smo stvari, pojeli sendviče, pili sokove i, naravno, zaustavili se kod štandova na kojima se prodaju suveniri.

Bili smo već i malo umorni kada smo sjeli u autobus i pošli natrag.

Posjet muzeju je bio vrlo zanimljiv, a ostat će nam u lijepom sjećanju jer smo ulaznice za posjet muzeju dobili kao nagradu za osvojeno drugo mjesto na “Fašničkim špelancijama v Oroslavju”.

 

                                                                                                               Mali novinari

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi