Događanja

 

Za bezbrižan korak naših školaraca

Osnovna škola Donja Stubica – treći projekt crowdfunding platforme Croenergy.eu

U utorak 11. travnja službeno je predstavljena i pokrenuta kampanja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske pod nazivom Za bezbrižan korak naših školaraca.

 

Zašto smo pokrenuli projekt obnove parketa u OŠ?

 

Škola se svake godine obnavlja, osuvremenjuje, prati tehnička i informatička dostignuća. Kako bi prostor u kojem borave naši učenici tijekom školskoga dana učinili što sigurnijim, udobnijim i ugodnijim, pokrenuli smo projekt obnove parketa u Osnovnoj školi Donja Stubica. Tim projektom obnovili bismo i lakirali parket u svim učionicama naše škole jer je u vrlo dotrajalom stanju te godinama nije obnavljan. Uređeni prostor našim će učenicima biti dodatni poticaj za učenje, igru i prijateljska druženja, a što je najvažnije povećat će se sigurnost boravka djece u školi.

 

Što očekujemo od vas?

 

Dobrovoljnim prilozima možete nam pomoći u prikupljanju sredstava za nabavu potrebnoga laka za parkete. Za vas smo pripremili brojne kreativne nagrade, a darivatelje ćemo s ponosom isticati i darivati na svečanim događanjima poput Dana škole, stoga se pridružite našoj  kampanji! Donacije možete izvršiti bankovnim karticama putem online platnog sustava ili izravnom uplatom na žiro račun škole: (Adresa: Toplička cesta 27, 49240 Donja Stubica, IBAN: HR7423600001101420943, Zagrebačka banka d.d., Opis/naznaka: „Za bezbrižan korak naših školaraca“ i Vaš kontakt telefon ili e-mail)

 

Što vam mi obećavamo?

 

Škola nije samo mjesto obrazovanja naših učenika. U njoj borave veći dio dana, uče, druže se, istražuju i rade na raznim projektima. Želimo u našim učenicima poticati smisao za lijepo, ugodno, razvijati smisao za uređenje interijera te na taj način odgojno djelovati na razvoj naših učenika kao  mladih osoba našega društva. Cilj nam je biti moderna škola, lijepo i skladno uređena, ugodna za boravak svim našim učenicima, djelatnicima, roditeljima i posjetiteljima!

 

Svakom vašom donacijom korak smo bliže ostvarenju toga cilja i zato vam zahvaljujemo!

 

Sve informacije možete pronaći na linku: http://croenergy.eu/projekt/za-bezbrizan-korak-nasih-skolaraca#sthash.roEidrs4.dpuf

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi