Događanja

Maskenbal u našoj školi

            Na pokladni utorak 28. veljače 2017. u 11 sati svi maskirani, željni zabave, našli su se u sportskoj dvorani gdje je organizirana fašnička zabava  s izborom najljepše maske. U ritmu omiljenih glazbenih hitova plesalo je mnogo različitih bajkovitih likova, od pračovjeka, vila i vilenjaka do duhova, zlih vještica, kaubojki i najljepših princeza.

Dok su se u nižim razredima nagrade za najuspjeliju masku dodjeljivale za svaki razred pojedinačno, viši razredi natjecali su se zajednički. Dodijeljene su tri nagrade: među najmaštovitijima bila je Ela Grdenić, učenica petog razreda koja je osvojila treće mjesto u kostimu miša; drugo je mjesto zauzela „mačka“ Lana Berta iz šestog razreda, a prvo mjesto osvojili su osmaši Ana Paula Strugar kostimirana u poslovnu ženu i Kristijan Kondres  kao Lady Gaga.

Rijetko koji učenik propustio je doživjeti ovako uspjelu školsku fašničku ludoriju u kojoj krcata dvorana sudionika, učenika i učitelja, pleše i pjeva.

 

                                               Vaša novinarka: Magdalena Blagec, 7.b

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi