Događanja

Ivanina kuća bajki

 

Učenici četvrtoga razreda posjetili su Ivaninu kuću bajki 29. listopada ove godine.

Evo, kako su je opisali:

 

Konačno je došao i taj dan, dan našega prvog izleta u četvrtom razredu. Bilo je kišovito vrijeme, ali bez obzira na to mi smo bili sretni. Išli smo u Ogulin, u Ivaninu kuću bajki. Nakon duže vožnje stigli smo u Ogulin. Ušli smo u dvorište Ivanine kuće, a tamo su nas dočekali voditelji i poveli u kuću.

Učestvovali smo na radionicama na kojima smo dramatizirali djelo koje smo pročitali, Šumu Striborovu. Glumci su bili podijeljeni u dva tima – Svračići i Vjeverice. Žiri, u kojem su bili dva člana i predsjednik, odlučio je da je izvedba Svračića bila uspješnija.

Poslije toga smo razgledavali Ivaninu kuću. Upoznali smo pisce, ali i male Bjesove, koji su bili prisutni cijelo vrijeme. Pogledali smo film o Ivani kao djevojčici.

Na kraju smo po grupama ulazili u špilju, gdje nam je mali Bijes s ekrana otkrivao naše posebne moći.

Nakon razgledavanja Ivanine kuće bajki pošli smo do Đulinog ponora koji je u blizini. Upoznali smo se s legendom, a kada smo se zagledali u stijenu iznad ponora mogli smo vidjeti profil muškarca.

Bilo nam je lijepo i vratili smo se sretni i zadovoljni.

 

 

                                                                                        Ema Horvat, 4.a

 

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi