Događanja

Terenska nastava učenika drugog razreda

U ponedjeljak 14.10.2019. učenici drugog razreda naše škole posjetili su Gradsko kazalište „Žar ptica“u Zagrebu i tamo pogledali kazališnu predstavu „Pinokio“.

Poznata nam priča Carla Collodia adaptirana je kao priča o dobroti, a oduševila nas je ne samo odličnom glumom već i glazbeno-scenskim efektima.

Šarena, razigrana, vesela ali i poučna  predstava uljepšala nam je ionako sunčan i topao jesenski dan.

Naučili smo da samo ljubav,iskrenost i dobrota čine svijet boljim i kako sam autor kaže: Budite razboriti i bit ćete sretni!

Nakon predstave prošetali smo  Botaničkim vrtom gdje su nam stručne voditeljice ukazale na važnost čuvanja biljaka na našem planetu. Vidjeli smo mnogo poznatih nam biljaka, ali i biljke iz cijeloga svijeta koje ne rastu na našem području.

Oduševio nas je ogromni hrast star dvjesto godina, drvo stribor koje se čuva u kavezu, gredice koje obrađuju djeca iz obližnje škole, alpske i krške kamenjare, a najviše su nas se dojmile biljke mesožderke.

 

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi