Događanja

Škola, zima, snijeg, djeca, vlak…

 

Ne, nije riječ o djelu Mate Lovraka Vlak u snijegu, nego o putovanju učenika 1. a i 1. b razreda u Zabok i to vlakom. Uzbuđenja nije nedostajalo. Učenici su bili uzbuđeni zbog animiranoga filma Trolovi koji će pogledati u kinu, a još veće uzbuđenje je bilo zbog vožnje vlakom. Nekim učenicima je ovo bila prva vožnja vlakom. Kada je vlak krenuo, iz kupea se čuo žamor i vrlo glasan razgovor. 

Učeničkom uzbuđenju nije bilo kraja. Neki učenici su vrlo pristojno razgovarali s drugim putnicima u vlaku, a neki su imali pitanja i za konduktera. Vrlo brzo smo stigli u Zabok i uputili se u kino. Na ulazu smo osjetili miris svježih kokica i brzo pošli po njih. Udobno smo se smjestili na svoja mjesta i film je počeo. Bio je vrlo zanimljiv, a pjesmu iz filma smo zajedno pjevali tijekom projekcije. Film je bio odličan. Spremili smo se i pošli prema kolodvoru na kojem smo ponovno ušli u vlak i nakon kratkoga vremena stigli u Donju Stubicu. Roditelji su nas s nestrpljenjem iščekivali jer su i oni bili uzbuđeni jednako kao i mi. Putovanje vlakom u Zabok ostat će nam u lijepom sjećanju,  iako mislimo da ćemo to možda ubrzo i ponoviti. Naše učiteljice sigurno razmišljaju o tome!

 

                                                                                    Mali novinari

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi