Događanja

Školsko zvono u Bakovčici

U četvrtak  10.10.2019. učenici PŠ Lepa Ves sudjelovali su u već tradicionalnom susretu prijateljstva malih područnih škola. Ova zanimljiva aktivnost pod nazivom Školsko zvono u Bakovčici održala se u PŠ Bakovčica, u malom naselju pokraj Koprivnice.

Dvosatna vožnja do odredišta učenicima je brzo prošla. Bilo je tu pjesme i zabave, ali i promatranja krajeva kroz koje se prolazilo.

Susret je počeo programom kojeg su izveli učenici škole domaćina te učenici PŠ Lepa Ves i PŠ Vojakovački Osijek. Nakon toga slijedio je posjet našoj poznatoj prehrambenoj industriji Podravka te Muzeju prehrane. Učenici su imali prilike vidjeti i čuti mnoge zanimljivosti o hrani i povijesti proizvodnje hrane, a od Podravke su dobili i male poklone.

Iako pod kišobranima, slijedila je šetnja starom gradskom jezgrom Koprivnice te razgledavanje prekrasnoag gradskog parka.

Po povratku u školu domaćina, učenicima su se zanimljivim pričama o toj školi i o podravskom kraju obratili učitelj Radovan Knežević te dožupan Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Puni lijepih dojmova čekamo neke nove prijateljske susrete!

 

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi