Događanja

ZAJEDNO DO ZVIJEZDA

U četvrtak  13.6.2019. obilježili smo Dan škole priredbom pod nazivom Zajedno do zvijezda.

Dobra večer, draga publiko!

Dobro nam došli, cijenjeni gosti!

Riječi su kojima su naše voditeljice Jana i Helena pozdravile publiku u dvorani. Ove nam je godine pozornost publike bila jako važna jer su upravo oni jačinom svojega pljeska dijelili bodove našim izvođačima…i tako smo s njima letjeli do zvijezda…

Uživali smo u plesnim koracima ritmičke i plesne skupine te u vještim pokretima članica Akrobatskog rock ‘n’ roll kluba Bistra. Mali folkloraši razveselili su sve prisutne, a koreografije svih plesača bile su, uistinu, zanimljive.

Naši glumci bavili su se školskim problemima: razrednicom koja odmah zove roditelje, tablicom množenja, bijegom u svijet mašte i neizbježnom lektirom (te učiteljicom hrvatskoga jezika koja jedino zna ponavljati: same vi čitajte, trebalo vam bu to na maturi…).

Zboraši i solistica Eva ponosno su zapjevali i uvjerili publiku kako život nije siv i kako je najljepše nekome reći – ti si moja prva ljubav.

Dok smo čekali rezultate glasanja naše publike u dvorani, ravnateljica Sonja Martinek obratila se publici s nekoliko riječi i uz pomoć gradonačelnika Nikole Gospočića našim uspješnim učenicima podijelila nagrade.

Iiiii…

Trenutak kojeg smo svi čekali…

Prema odluci vas, draga naša publiko, pobjednici ove zvjezdane večeri…

Smo svi… jer ste nas nagradili jednakim pljeskom!

Ove su riječi bile znak da se naše druženje bliži kraju. Voditeljice su se zahvalile publici i najavile novo druženje: iduće godine naša škola slavi 175. rođendan.

Svi ste pozvani!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi