Događanja

Učenici trećeg razreda u Accredo parku

 

Srijeda 22.5.2019. godine osvanula je sunčana i topla. Vrijeme odlično za odlazak na izlet. Smjestili smo se u autobuse i krenuli prema odredištu. U autobusu, naravno , vrlo bučno i veselo. S nestrpljenjem iščekujemo dolazak na današnje odredište: Accredo park. 

Stigli smo. Domaćini su nas srdačno dočekali i najprije nas upoznali s pravilima ponašanja. Pozorno smo slušali pravila i podijelili se u dvanaest natjecateljskih timova.

Natjecali smo se u: streličarstvu, penjanju na umjetnoj stijeni, ljudskom stolnom nogometu, zip – line, kružić – križić te F1 racingu.

Nakon svih aktivnosti proglašeni su rezultati i kreću pripreme za povratak doma. Lijepo vrijeme, natjecateljski duh, konstantne aktivnosti i uzbuđenje bili su prisutni cijelo vrijeme.

Obilna kiša dočekala nas je u Donjoj Stubici, ali tada nam to nije bilo bitno, jer smo proveli jedan vrlo uzbudljiv dan u prirodi i uživali u njemu.

 

učenici trećih razreda

 

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi