Događanja

Festivalčić u Pregradi

 

Krapinsko-zagorska županija, u suradnji s partnerima, drugu godinu zaredom putem događanja Festivalčić predstavlja uspješnu provedbu projekta Baltazar 4, sufinanciranog iz Europskoga socijalnog fonda.

Festivalčić je zamišljen kao program u kojem sudjeluju učenice i učenici iz osnovnih i srednjih škola partnera u projektu Baltazar 4, a svoje škole su predstavili putem promotivnoga štanda te glazbenim, plesnim i dramsko-scenskim izvedbama.

Domaćini Festivalčića u šk. god. 2018./2019. su Osnovna škola Janka Leskovara i Grad Pregrada, a događanje se održalo 11. svibnja s početkom u 10 sati, u sklopu nacionalne kampanje Dani otvorenih vrata EU projekata koja će se diljem Hrvatske provoditi u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine.

Naša škola je na spomenutom Festivalčiću sudjelovala izložbom učeničkih radova na prigodnom štandu, a glavni nam je moto bio Održivi razvoj kojeg je uredila učiteljica Snježana Štefek Borovčak.

Radove na štandu vrlo uspješno su predstavljali sljedeći učenici i učenice: Ema Gospočić, Jana Matuša, Klara Haus, Dora Drempetić, Helena Bezik, Jan Gudan i Vid Matuša.

Isto tako, članice dramske skupine Antares Jaić i Helena Vnučec, pod mentorstvom učiteljice Koraljke Parlaj, izvele su dramsko-scensku igru Iskrivljena priča.

Bilo je to poučno i zabavno subotnje prijepodne!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi