Događanja

Rezultati provedenih školskih natjecanja

 

Geografija

Školsko natjecanje iz Geografije održano je 18. siječnja 2017. godine.  Sudjelovalo je ukupno sedam učenika. Najveći broj bodova ostvario je učenik petog a razreda Gabrijel Kučko.

Čestitamo!

 

Matematika

U četvrtak 26. siječnja 2017. godine održano je školsko natjecanje iz Matematike. Na natjecanju su sudjelovali učenici viših razreda: Petra Habjanec, 8.b, Lara Berta, 7.a, Dorijan Gučin, 6.a, Tin Vlahović, 6.b, Lea Bivol, 5.b, David Mirt, 5.a, Ivana Žukina, 5.a i Gabrijel Kučko, 5.a.
Najbolji rezultat ostvario je učenik Gabrijel Kučko. Svim učenicima čestitamo na ostvarenim rezultatima, a Gabrijelu želimo plasman na županijsko natjecanje.

Njemački jezik

U utorak 24. siječnja 2017. održalo se natjecanje iz Njemačkog jezika na kojem je sudjelovala učenica Nina Posavec iz 8.a razreda. Od ukupnih 60 bodova ostvarila je 48 te je ujedno prijavljena za županijsko natjecanje.

Lidrano

U četvrtak 19. siječnja provedena je školska razina odabira radova za ovogodišnji Lidrano. Na daljnje natjecanje upućena su dva literarna rada naših učenika! Rezultate očekujemo!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi