Događanja

Prosinac, prosinac…

 

Prosinac, prosinac… Najljepši mjesec u godini. Sve miriše na zimu, tople domove, kolače… Početak prosinca povezujemo sa sv. Nikolom koji nam donosi darove. I ovog prosinca nas je iznenadio darovima. Iako ga nismo vidjeli, darovi su nas dočekali u učionicama. Znamo da je vrlo zauzet i da ne može u jednoj noći doći baš svima.

Poslije sv. Nikole u školi su počela različita događanja. Bilo je vrlo živo. Roditelji su dolazili u školu i učestvovali u različitim radionicama. Izrađivali su se različiti božićni ukrasi, a iz učionica se čuo smijeh i dječja galama. Bilo je vrlo veselo, a božićni ugođaj se osjetio po cijeloj školi.

Božićnim ukrasima ukrasili smo hol škole, a dio su naši volonteri prodali na Božićnom sajmu.

23. prosinca završava naš prosinac u školi prigodnim programom koji su priredili  učenici raznih grupa naše škole.

Zanimljiv je prosinac u školi, a još su zanimljiviji praznici koji počinju poslije svih događanja. Nadamo se samo da će nas iznenaditi i bijeli pokrivač, pa će sve biti savršeno. Igra, sanjkanje, grudanje, darovi,druženje: što još možemo poželjeti!

Neka svima budu  ugodni i veseli blagdani  te bijeli zimski praznici!

 

                                                                                  Mali novinari

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi