Događanja

Priopćenje roditeljima i učenicima

 

Povećanje sigurnosti djece osnovnoškolskoga uzrasta u sudjelovanju u prometu

 

Iz Ureda župana Krapinsko-zagorske županije stigla je obavijest da je Krapinsko-zagorska županija osnovala Odbor za sigurnost u prometu čija je posebna zadaća djelovanje na povećanju sigurnosti prometa te edukacija djece i roditelja u predškolskim i školskim ustanovama u suradnji s prometnom policijom.

Županija je, također, osnovala Povjerenstvo i Radnu skupinu za autobusna stajališta koji svim sudionicima u prometu stoje na raspolaganju kao stručna pomoć u prometnom odgoju školske djece.

Najznačajnija im je uloga u određivanju autobusnih stajališta i ugibališta školskih autobusa jer svako najjednostavnije rješenje nije ujedno i najsigurnije za djecu putnike školskim autobusima pa u skladu s njihovim odlukama svako stajalište mora udovoljiti Pravilniku o autobusnim stajalištima, a ne zahtjevima pojedinih roditelja.

Poštujte prometna pravila i signalizaciju u skladu sa zakonskom regulativom kako bismo povećali sigurnost svih sudionika u prometu, a posebno djece kao najugroženije skupine sudionika u prometu!

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi