Događanja

Došuljao se čarobni duh Božića u našu školu

 

U četvrtak 20. prosinca svi su učenici i djelatnici naše škole imali čast uživati u raskošnoj Božićnoj priredbi koju su za njih pripremili marljivi članovi izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti pod budnim okom svojih voditelja, upriličenoj u „novoj“ gradskoj sportskoj dvorani.

Mali zbor pozdravio je publiku prigodnom pjesmom, a uslijedio je zabavni igrokaz Miš i Div dramske skupine razredne nastave. Dinamičnim ritmom ubrzo su doplesali i polaznici Škole akrobatskog rock n rolla, a u prošlost su nas vratili mali folkloraši prikazavši djelić tradicionalnih običaja u blagdansko vrijeme. Ah, ljubavni problemi dječaka Marka… O tome tko ih je izazvao i kako ih je riješio te da je živa riječ uvijek bolja od SMS-ova i mobitela pokazali su nam i dokazali učenici-glumci, članovi dramske skupine predmetne nastave. Cijeli su program, u čak četiri navrata, obogatile i školske plesne skupine. Mali je zbor završnom pjesmom svima zaželio sretan Božić i Novu godinu, što od srca želimo i mi Vama, dragi čitatelji.

…i još jedan važan detalj. Bilo je vrlo uzbudljivo kretati se ovih dana posebno lijepo uređenim školskim predvorjem. Božićna je čarolija provirivala iz svakoga kutka. Zidovi, panoi, božićne jelke urešene su originalnim ukrasima što su ih izrađivali učenici, učitelji i roditelji. Hvala im što su nam ove dane iščekivanja blagdana učinili još svečanijima.

 

Vaše novinarke: Marija Kučko, Martina Lešković,

                              Emili Milovac, 5.b

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi