Događanja

Završnica kviza za poticanje čitanja

 

Josipu Miličkom iz 5.c razreda je četvrtak 15. studenoga bio poseban dan. Tog dana je u pratnji knjižničarke Danice Pelko išao u Zagreb na završnicu ovogodišnjega Nacionalnog kviza za poticanje čitanja.

Tema ovogodišnjega kviza bila je Do baštine na krilima mašte i učenici koji su sudjelovali trebali su pročitati sljedeće knjige: Snježana Babić Višnjić: Andautonac; Nena Lončar: Sve o Evi i Melita Rundek: Letači srebrnih krila.

Josip je bio pobjednik kviza u našoj školi i zato je dobio priliku ići u Zagreb na svečanost završnice kviza. Zajedno s knjižničarkom obišao je zgradu Nacionalne i sveučilišne knjižnice, sudjelovao na svečanosti u kojoj su nastupili plesači i pjevači KUD-a Ivan Goran Kovačić iz Zagreba.

Fotografirao se sa spisateljicom Nenom Lončar koja je ove godine za knjigu Sve o Evi dobila nagradu Grigora Viteza i međunarodnu nagradu Mali princ.

Nakon te svečanosti posjetio je  Interliber.  Knjižničarka je Josipa nagradila knjigom koju je sam izabrao.

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi