Događanja

Jesenska svečanost

” Dobro nam došli, dragi prijatelji, a posebno vi đaci prvaci. Jesen nam je došla, pokucala na vrata i donijela bezbroj okusa, mirisa boja i zvukova”, tim riječima su nas u srijedu 24.10.2018. godine pozdravili članovi Dramske grupe pod vodstvom učiteljice Snježane Puščenik.

Mali glumci poveli su nas u dvorac mravlje kraljice koja je s nestrpljenjem čekala udvarače. Poslije toga su nam pokazali što se dogodi kada jedno slovo odluči napustiti abecedu. Veliiiika je to zbrka! Srećom, odlučilo se vratiti.

Upoznali su nas mali glumci i s kuhinjskim priborom i delicijama koje su oni napravili, ali i s jednim slonom i jednim mravom koji su odlučili biti prijatelji.

Uživali smo tijekom cijelog programa. Male glumce smo nagradili velikim pljeskom, a oni su nam obećali ponovni susret u nekom drugom godišnjem dobu.

 

                                                                                                Mali novinari

 

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi