Događanja

Zagrebačko kazalište lutaka – predstava Snježna kraljica

 

Početkom prosinca ove godine održana je premijera lutkarske predstave Snježna kraljica u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Učenici drugih razreda naše škole predstavu su pogledali 13. prosinca. Prekrasna Andersenova bajka predočena je djeci u zanimljivoj i dinamičnoj igri lutaka koje su ih oduševile pokretom, govorom, pjesmom i plesom. 

Osim izvrsne igre lutaka, pozornost djece zaokupila je sama scena koja se dinamično mijenjala prikazujući u jednom trenu grad, već u drugom  ledeno kraljevstvo ili četiri godišnja doba u svim dijelovima dana. Učenici su druženje s likovima nastavili u radionici gdje su pod stručnim vodstvom Ive Marjanović izrađivali lutke Snježne kraljice, Gerde i Kaja.

Spoznali smo svi zajedno:

Priča je to o odrastanju i prihvaćanju da u životu jedino mijena stalna jest, mladost prolazi, ali prolazi i duga zima nakon koje će nezaustavljivo granuti proljeće. (Petra Mrduljaš)

S.Š.Borovčak

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi