Događanja

Kako biti dobar prijatelj

 

U srijedu 14. ožujka učenici 5.b razreda su na satu razrednoga odjela raspravljali o temi kako biti dobar prijatelj i što nam u životu znači prijateljstvo.

U skupinama su izradili tri plakata na zadanu temu, napisali mnoštvo poruka i osmislili vlastite misli i rečenice o prijateljstvu, kako pomoći prijatelju u nevolji i može li pravo prijateljstvo potrajati cijeli život.

Zabavili su se, ali su ujedno naučili da je prava životna vrijednost imati dobroga prijatelja, no moramo ga znati zavrijediti, sačuvati i naučiti biti prijatelj!

 

„Ne hodaj ispred mene, možda neću slijediti. Ne hodaj iza mene, možda neću voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.” Camus

„Život bez prijateljstva je ništa.” Ciceron

„Na svijetu je najteže objasniti prijateljstvo. To nije nešto što se uči u školi. No, ako niste naučili smisao prijateljstva, stvarno niste naučili ništa.“  Muhammad Ali

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi