Događanja

Promicanje istine o Domovinskom ratu

U utorak 13. veljače 2018. godine u Gradskoj knjižnici „Ksaver Šandor Gjalski“ Zabok  održana je završna svečanost dodjela nagrada i priznanja sudionicima projekata „Promicanje istine o Domovinskom ratu“ i „Likovno-literarni natječaj 2017.“ 

Broj škola i sudionika svake je godine sve veći pa je u 2017. godini u projektima sudjelovalo 25 škola s ukupno 1500 sudionika.

Na natječaj je pristiglo 119 likovnih radova u raznim likovnim i grafičkim tehnikama. Drugu nagradu osvojila je naša učenica osmoga razreda Paula Jozić pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Jane Đurđević.

Osim Paulinoga, izloženi su i radovi osmaša: Viktorije Kureci, Rajne Landripet, Jakova Martineka i Magdalene Blagec.

Izložba dijela likovnih i literarnih radova može se razgledati svakog dana u radnom vremenu Gradske knjižnice „Ksaver Šandor Gjalski“. Izložba će biti postavljena do 8. ožujka 2018.

Fotografije s dodjele možete pogledati na facebook stranici organizatora natječaja i izložbe Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata ˝Baruni˝: https://www.facebook.com/pg/uvspdr.barun/photos/?tab=album&album_id=854832511308256

 

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi