Događanja

Studijsko putovanje u Sloveniju

Učitelji uključeni u projekt Lumen u utorak 9. siječnja posjetili su Sveučilište u Novoj Gorici, kampus u Vipavi koji je smješten u dvorcu Lanthieri, na Glavnom trgu u Vipavi.

Prisustvovali su prezentacijama rada s darovitom djecom, upoznali se s prilagođenim oblicima studija za različite kategorije darovitih studenata, programima koji se provode za darovite učenike osnovnih i srednjih škola te sa suradnjom na ovom području s raznim institucijama.

U prezentacijama dobre prakse vidjeli su kako pomoći darovitim učenicima, što je to rad na daljinu, kako organizirati rad s darovitim studentima sportašima te koji su daljnji planovi u razvoju rada s darovitom djecom.

Ponuđena je mogućnost suradnje njihove institucije sa školama u Republici Hrvatskoj te savjeti za daljnji rad  i uspostavu centara za rad s darovitom djecom u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Našim domaćinima zahvaljujemo na gostoprimstvu, korisnim informacijama i novim saznanjima koja će nam pomoći u našem radu s darovitom djecom!

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi