Događanja

Izvanučionička nastava učenika trećih razreda

U utorak 19.12.2017. učenici trećih razreda matične škole nastavu u razredu zamijenili su izvanučioničkom nastavom u Zagrebu.
Posjetili su Tehnički muzej Nikole Tesle. Obišli su stalne postave: vatrogastvo, rudarstvo i prometna sredstva. Najuzbudljivije je bilo šetati rudarskim oknom sv. Barbare, zaštitnice rudara, koje se nalazi ispod zagrebačkih ulica. Najzanimljiviji je bio odjel s prometnim sredstvima iz bliže i dalje prošlosti. Prepoznali su i razgledali prometala koja su se kretala zrakom, vodom i kopnom.
Nakon Muzeja krenuli su prema Kazalištu Žar ptica. Uživali su u predstavi Pinokio koja ih je oduševila zato što su glumci ulijetali u predstavu sa svih strana, iz svih kutova pozornice i gledališta. Predstava obiluje prekrasnim scenskim efektima, igrom glumaca, svjetla i zvuka. U mnogim nestašlucima Pinokija prepoznali su i djelić sebe uz spoznaju da je najvažnije imati dobro srce!
„LJUBAV POKREĆE SVIJET I ČINI GA BOLJIM!“ (Carlo Collodi „Pinokio“)

e-spomenice
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi