Događanja

 

Straničnici sa svih strana svijeta

 

Naša se škola  i ove školske godine uključila u međunarodni Bookmark Exchange Project. Kao partnerska škola pridružila nam se škola iz Portugala.

Likovna grupa koju vodi učiteljica Jana Đurđević izradila je šezdesetak zanimljivih straničnika, a knjižničarka ih je plastificirala. Posebna zanimljivost je to što je svaki autor straničnika na poleđini napisao jednu poruku kolegi/kolegici  u Portugalu. Poruke su napisane na hrvatskom i portugalskom jeziku tako da je na taj način uspostavljena zanimljiva komunikacija. Učenici iz Portugala su poslali straničnike s motivom ribe. Zaključili smo da je to sardina, riba koja je portugalski nacionalni simbol. Knjižničarka iz Portugala nam je javila da su se njeni učenici obradovali straničnicima, jednako kao što su se naši učenici obradovali njihovim radovima.

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi