Događanja

Susret s Jadrankom Čunčić Bandov

 

U srijedu 8.11.2017. godine u našu je školu došla Jadranka Čunčić Bandov.

Učenici su ju već poznavali jer se njezini igrokazi nalaze u udžbenicima. Pozdravila nas je i predstavila se. Saznali smo da nije samo književnica, nego i lutkarica, koja je pisala i izvodila predstave u kazalištu.

Svoje igrokaze objavljivala je u časopisu Zvrk, a danas ih objavljuje u Prvom izboru. Svoje stripove, Boduljko i Žbunika, također objavljuje u Prvom izboru.

Današnji susret je započela igrokazom o dva “strašna” zmaja. Poslije toga smo upoznali mnoge lutke koje su napravljene od jednostavnih materijala (Tikve sadim, od njih lutke radim…..).

Neki učenici su pomagali Jadranki Čunčić Bandov pri izvođenju igrokaza.

Susret je bio vrlo zabavan. Jadranka Čunčić Bandov je vrlo zanimljiva i zabavna osoba, zaključili su učenici naše škole. Nagradili su je velikim pljeskom, a Marko Habjanec, učenik 2. a razreda, poklonio joj je jednu jabuku, koju su izradili učenici viših razreda, te joj je rekao da je to mali znak zahvalnosti za ugodno i zabavno provedeno vrijeme u njezinom društvu.

 

                                                                          Mali novinari

e-spomenica 2016./17.
copyright

© 2016.-2019.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi